Dobré ráno, je středa 24.4.2024, 7:05. Dnes má svátek Marek, zítra Oto.

REKLAMA - GENERÁLNÍ   PARTNER

Detail

D.H.S., s.r.o. - Memphis

Informační systém pro městskou policii usnadňuje vytváření a správu agend, které městská policie vede, a které jsou nezbytnou součástí její práce na poli zajišťujícím pořádek a bezpečnost ve městech.

dhs_banner170_12

Popis činnosti:
Co je to MEMPHIS?

Multipurpose Enhanced Municipal Police Handheld Informations System

Policejní systém MEMPHIS nahrazuje a rozvíjí dosavadní 10 let osvědčený systém ARBI, který byl implementován u Městské policie ve Zlíně, Praze, Liberci.

Informační systém pro městskou policii usnadňuje vytváření a správu agend, které městská policie vede, a které jsou nezbytnou součástí její práce na poli zajišťujícím pořádek a bezpečnost ve městech.

Na pořizování dat do IS se podílejí přímo nejen lidé, kteří jsou na centrále MP, ale především strážníci, kteří jsou těmi, kdo nejvíce přicházejí do styku s událostmi v terénu.

Umožní zaznamenávat data přímo v terénu a předávat je přímo do IS na centrále MP, kde jsou pak k dispozici pro další zpracování (dořešení, informovanost, statistiky).

Zvýšení úrovně vedení a řízení činnosti policejních jednotek.

Co Memphis nabízí?

Memphis chce na tomto poli pomoci tím, že velkou část administrativní práce převezme na sebe.

Pro strážníka na ulici - vybaven mobilní počítačovou a komunikační jednotkou umožňující spojení s centrálou hlasem i daty. Dále je vybaven tiskárnou, čtečkou čárového kódu a případně i čtečkou RFID čipů.

Pro strážníka na služebně - počítačová podpora práce, jednoduché a bezchybné získávání údajů o činnosti hlídek, příprava informací pro hlídku. Snadné řešení přestupkové agendy.

Pro vedení městské policie - přístup k přesným a aktuálním datům o práci podřízených složek, jednoduché hromadné zpracování (svodky), možnost přístupu k jednotlivým případům (kontrola), podpora řízení.

Pro přestavitele města - přístup k aktuálním hromadným datům umožňujícím hodnotit situaci ve městě a práci MP jako celku.
Finanční efekt díky zvýšené výtěžnosti.

Použitím se výrazně zvýší kvalita a efektivita práce městské policie.

Kontakty:
www.dhs.cz
info@dhs.cz

D.H.S.- Data, Hardware, Software spol. s r.o.
Bulharská 4, 10 100 Praha 10
tel.: 271 089 200, fax.: 271 089 202






Reklama
Reklama
www.obecnipolicie.cz
© Obecní, městská policie
Právní doložka
Editace