Dobré odpoledne, je čtvrtek 28.3.2024, 15:32. Dnes má svátek Taťána, zítra Arnošt.

REKLAMA - GENERÁLNÍ   PARTNER

Detail

LVL Armory, s.r.o.

Nabízíme široký výběr neprůstřelných vest nejvyšší kvality za výhodní cenu, u kterých je na prvním místě Vaše bezpečnost. Za využití nejpokrokovějších technologií v oblasti neprůstřelných materiálů, intenzivního výzkumu, rozsáhlých testů a důslední aplikací poznatků přímo z terénu jsme vyvinuli novou řadu ochranných vest, u kterých se snoubí optimální ochrana s maximálním komfortem spolu s nízkou hmotností a vysokou životností jako i odolností. Všechny naše vesty jsou vyráběné výhradně na objednávku, přičemž garantujeme nejvyšší kvalitu a střih, který Vám sedne. Dále nabízíme například: noktovizory, puškohledy, kolimátory. laserové dálkoměry, binokuláry, kamuflážní, úpravy zbraní, taktické doplňky, prostředky na čištění.

foto

foto

foto

foto

foto





Popis činnosti:
Nabízíme široký výběr neprůstřelných vest nejvyšší kvality za výhodní cenu, u kterých je na prvním místě Vaše bezpečnost.

Za využití nejpokrokovějších technologií v oblasti neprůstřelných materiálů, intenzivního výzkumu, rozsáhlých testů a důslední aplikací poznatků přímo z terénu jsme vyvinuli novou řadu ochranných vest, u kterých se snoubí optimální ochrana s maximálním komfortem spolu s nízkou hmotností a vysokou životností jako i odolností.

Všechny naše vesty jsou vyráběné výhradně na objednávku, přičemž garantujeme nejvyšší kvalitu a střih, který Vám sedne.

Dále nabízíme například:

noktovizory
puškohledy
kolimátory
laserové dálkoměry
binokuláry
kamuflážní úpravy zbraní
taktické doplňky
prostředky na čištění

Kontakty:
www.engardeczechrepublic.com
www.armory.sk/shop
lucia@armory.sk
gabriel@armory.sk

LVL Armory, s.r.o.
Lucna 3
044 42 Rozhanovce






Reklama
Reklama
www.obecnipolicie.cz
© Obecní, městská policie
Právní doložka
Editace